top of page

FAQ

Vanliga frågor om JUSTGYM 

Hur blir man medlem? 

Medlemskapet upprättar du själv via vår webbsida. BLI MEDLEM HÄR! Här väljer du vilket gym du önskar som ditt primärgym, fyller in dina personliga uppgifter och lägger in ditt betalningskort. 

Hur snabbt blir medlemskapet giltigt? 

Om inte annat är preciserat, så löper medlemskapet från den dagen du skriver in dig och löper automatiskt vidare om de inte avslutas. Detta gäller också vid kampanjer och/eller erbjudanden. Vid inskrivning så blir betalningskortet belastat med startavgift samt träningsavgift för resterande dagar av innevarande månad. 

Jag har avslutat mitt medlemskap, men vill bli medlem igen. Hur gör jag? 

När du väljer att avsluta ditt medlemskap behöver du skriva in dig igen på det vanliga sättet via vår hemsidan eller via support@justgym.se 

Hur avslutar jag mitt medlemskap? 

Maila din uppsägning till oss på support@justgym.se före den 10e i månaden så avslutar vi ditt medlemskap åt dig. Du kan när som helt skriva in dig igen, men var uppmärksam på att startavgiften tillkommer varje gång du skriver in dig. Medlemskap som sägs upp efter den 10e löper en månad till innan det avslutats.

Säkerhet och trivselregler 

Du kan känna dig trygg och komfortabel när du tränar hos oss. Vi rekommenderar att du gör dig bekant med våra säkerhetsanvisningar som finns att hitta på gymmet.

Kan jag ta med mig mitt barn på träning? 

JUSTGYM erbjuder inte barnpass på sina gym. På grund av säkerhetsmässiga orsaker är det därför inte möjligt och ta med sig sitt barn på träning. 

Hur kommer jag igång med träningen? 

Önskar du ett skräddarsytt program, anpassat till din träningsform och dina mål, då rekommenderar vi 25 eller 50 minuter med personlig tränare. Efter detta kan du välja att träna vidare med din personliga tränare eller fortsätta på egen hand. 

Vad ska jag ha på mig när jag tränar? 

Använd rena träningskläder och inneskor. I tillägg förväntas det att du använder handduk på maskinerna medan du tränar, med hänsyn på hygien. Det är inte tillåtet och träna i bar överkropp, eller bara med en sports-BH. 

Har JUSTGYM omklädningsrum med låsbara skåp? 

JUSTGYM har kompakta garderober med dusch. JUSTGYM Express har endast WC. Ta med dig ditt eget hänglås! 

 

Hur kommer jag in på gymmet efter inskrivningen? 

Via appen WONDR där du klickar på ”öppna dörr” när du är vid rotationsporten. Vi använder oss av ett positionssytem viket gör att du kan öppna dörren till gymmet om du är inom 1 m frän porten.

Betalning 

Som medlem hos JUSTGYM är du själv ansvarig för att ha korrekta betalningsupplysningar hela tiden, tex se till att ditt registrerade betalningskort är giltigt. 

 

Hur betalar jag - och när? 

Vid inskrivning registrerar du ditt betalningskort, som automatiskt belastas med träningsavgift för resterande dagar av innevarande månad. Varje månad dras träningsavgiften från kortet den 27:e. 

Friskvård og arbetsgivare. Hur löser vi det? 

Vi har flera företag som löser betalning med tillbakabetalning från arbetsgivare. Du kan registrera ett firmakort som betalningskort eller leverera in kvitton för betalda träningsavgifter till din arbetsgivare varje månad. Dina kvitton finner du i appen WONDR. 

Är det tryggt att använda betalningskort? 

Ja. JUSTGYM Samarbetar med Payex. Det är Payex som står för säkerheten när du använder ditt kort på vår hemsida. 

 

Vad händer om jag får en betalningspåminnelse? 

Betalningspåminnelser sänds ut automatiskt via e-post där e- postmeddelandet beskriver det vi vet om problemet. Om betalningen är avvisad på grund av betalningskortet, kan du uppdatera kortinformationen genom appen WONDR. Eventuellt fel måste du kontakta din bank om. Payex kommer dagligen försöka belasta ditt kort, fram till dess att problemet är löst. 

 

Jag behöver kvitton för att betala medlemsavgiften 

Du finner nedladdningsbara kopior i pdf-format av alla dina kvitton i appen. 

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss via support@justgym.se

bottom of page